Babagan awake dhewe

Kita-pabrik

Wuhan Welead S & T Co., Ltd iku sawijining perusahaan energi solar terpadu specialized ing R & D, Prodhuksi lan marketing pengontrol daya solar ing Wuhan China. Perusahaan punika CE, RoHS lan IEC kedhaftar.

Kanthi LDSOLAR account kadhaptar, item utama kita kalebu pengontrol solar PWM diwakili déning Land Dream Series lan Sky Dream Series, MPPT pengontrol solar diwakili déning Tracer Dream Series lan Tracer Dream N Series.

We mbudidaya kanggo riset teknologi anyar ing sistem tata surya. Bubar kita wis sijine metu controller PWM 32 bit CPU, mbisakake pengontrol bisa luwih cepet lan stabil. Iku teknologi utomo antarane manufaktur controller Cina.

We mimpin solar, kanggo mangsa greener.

Kanggo mesthekake yen sampeyan duwe pengalaman becik nggunakake controller kita, kita nganggo Newest standar test EN62109-1, 62109-2 lan sistem Manajemen kualitas ISO9001 kanggo test internal lan eksternal kanggo ngontrol kualitas.

produk kita ora mung pervail ing pasar Tanah kelairan ing promosi kantor sales kita, nanging uga gain popularitas amba ing Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Amerika Selatan, Afrika lan Eropah.

layanan OEM lan Potongan cumawis, Adhedhasar saling percaya, kita usaha kanggo ngupaya kahanan Win-Win karo sampeyan. Sampeyan tansah welcome kanggo ngunjungi kita ing penak.

We mimpin solar, kanggo mangsa greener.


WhatsApp Online Chat !