LD2410C 10A PWM Controller Solar

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    paramèter web

    Tags Product

    Land Dream Series (LD ing short) iku sawijining PWM solar controller.It ekonomi lan tradisional ora mung bisa ngluwihi gesang layanan saka baterei, nanging uga nyedhiyani pangayoman perlu liwat kabèh sistem. We duwe tombol pindho wawasan desain patent.The lan layar LCD nuduhake paramèter apa saka kabèh sistem, cetha lan dingerteni. Seri iki wis digunakake Applied ing sistem solar ngarep, sinyal lalu lintas, sistem cahya surya, etc.

    fitur:

    1.Automatic ngenali voltase sistem, babar blas kompatibel karo 12V / 24V

    2.LCD nampilake lan operasi tombol pindho saka antarmuka wong-mesin.

    3.3 tataran mode PWM daya: Bulk, ngedongkrak, Lampung.

    mode 4.Load kontrol: mode Sensor, mode Time, Discharging mode winates kapasitas.

    5.Operation fungsi log: akun daya lan discharging Ampere jam sistem dina apa, kaping HVD, kaping lvd lan kaping saka liwat pangayoman saiki.

    6.Accurate rugi suhu, iku kanthi otomatis bisa nadhahi voltase daya miturut suhu lingkungan, optimalisasi kanggo urip baterei dawa.

    Ngayomi elektronik:

    1.PV mbalikke pangayoman kutub

    2.PV pangayoman short circuit

    pangayoman 3.Thunder

    4.Battery overcharge pangayoman

    5.Battery liwat pangayoman discharge

    6.Battery mbalikke pangayoman kutub

    pangayoman 7.Load kakehan

    8.Load pangayoman short circuit


  • Previous:
  • Next:

  • mode

    LD2410C

    sistem voltase

    12V / 24V

    Max. Input voltase saka solar

    55V

    Self-konsumsi

    ≤12mA

    Max. daya saiki

    10A

    Max. discharge saiki

    10A

    lvd

    12Vsystem11.0V adj 11.0 ... .12V × 2 24V

    LVR

    12Vsystem12.6V adj 12.6 ... .13V × 2 24V

    Lampung voltase

    12Vsystem13.8V adj 13.0 ... .14V × 2 24V

    ngedongkrak daya

    12Vsystem14.4V × 2 24V baterei voltase kurang

    saka 12Vstart ngundhakake daya 2 jam

    Baterei Swara voltase Protection

    16.5V

    Protection Sambungan Reverse

    ya

    Load Swara Protection saiki

    Ya, saben rong menit maneh sapisan

    daya Koleksi

    PWM

    suhu Rugi

    sistem 12V jurusan -24mV / Celsius × 2 24V

    suhu makarya

    jurusan -20Celsius - + 50Celsius jurusan

    Ukuran terminal

    28-10AWG

    bahan Waterproof

    IP32

    Size

    168 × 92 × 41.5mm

    Bobot resik

    320g

    paket

    40pcs / CTN

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !