TD2207 20A MPPT Controller Solar

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    paramèter web

    Tags Product

    Tracer Dream Series (TD ing short) adopts MPPT technology.It kang uga mlayu dening 32 bit CPU, Dadi stabilitas lan kacepetan bisa guaranteed.Based ing teknologi rectifier salaras, efficiency transfer sirkuit saged nganti 98% lan Pmax nelusuri akurasi nganti 99.5%. Dadi MPPT kita bisa nglacak Pmax akurat ing wektu cedhak, malah nalika suryo srengenge owahan kanthi cepet. Iku becik bisa nangani cuaca ekstrim utawa suryo srengenge banget.

    fitur:

    1,32 bit CPU digabungake karo teknologi MPPT majeng, cepet lan stabil trek Bukaan Power Point, nelusuri akurasi 99.5%.

    2.Adopt Salaras rectifier Teknologi, Ngartekno nambah efficiency transfer sirkuit, maksimum 98%.

    identifikasi 3.Accurate lan nelusuri fungsi power point multi puncak.

    4.PV Uploaded winates fungsi input daya, kanggo mesthekake yen kontrol ora kakehan operasi ing kahanan apa wae.

    5.12V / 24V DC otomatis ngenali voltase sistem.

    6.Sealed, Gel, flooded prosedur pilihan baterei.

    7.Load kontrol mode: mode Sensor, mode Wektu

    8.Operation fungsi log: akun daya lan discharging Ampere jam sistem dina apa, kaping HVD, kaping lvd lan kaping saka liwat pangayoman saiki.

    9.Accurate rugi suhu, iku kanthi otomatis bisa nadhahi voltase daya miturut suhu lingkungan, optimalisasi kanggo urip baterei dawa.

    10.Patented gedhe-diameteripun karo 25mm2, konektor abang lan ireng mbedakake kutub positif lan negatif Nyingkiri operasi salah.

    Ngayomi elektronik:

    1.PV mbalikke pangayoman kutub

    2.PV liwat pangayoman voltase

    3.PV pangayoman saiki winates

    4.PV pangayoman short circuit

    pangayoman 5.Thunder

    6.Battery overcharge pangayoman

    7.Battery liwat pangayoman discharge

    8.Battery mbalikke pangayoman kutub

    pangayoman 9.Load kakehan

    10.Load pangayoman short circuit

    Protection suhu 11.Over


  • Previous:
  • Next:

  • mode

    TD2207

    sistem voltase

    12V / 24V

    PV Max voltase Input

    75V

    PV Max Power Input

    12V 260W; 24V 520W

    Self-konsumsi

    ≤25mA

    Max Ngisi daya saiki

    20A

    Max Discharging saiki

    20A

    lvd

    11.0V adj 9V ... .12V; × 2 / 24V

    LVR

    12.6V adj 11V ... .13.5V; × 2 / 24V

    Lampung voltase

    13.8V adj 13V ... .15V; × 2 / 24V;

    ngedongkrak voltase

    14.4V; × 2 / 24battery voltase

    kurang saka 12.6v 2hours maneh ngedongkrak

    Baterei Swara voltase Protection

    16.5V; × 2 / 24V

    Protection Sambungan Reverse

    Ya

    Load Swara Protection Saiki

    Ya, saben 30s otomatis miwiti maneh

    Controller Swara Protection suhu

    Ya

    daya Koleksi

    MPPT

    suhu Rugi

    -24mV / ℃ kanggo 12Vsystem; × 2 / 24V; × 4 / 48V

    suhu makarya

    -20 ℃ - + 55 ℃

    ukuran terminal

    10mm2

    bahan Waterproof

    IP32

    Size

    195 × 123 × 46mm

    bobot anyar

    0.73KG

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !