технологија

  • Време на мислењето: Јан-06-2018

    1.PV Обратна поларитетот заштита Ако соларен панел обратна врска, контролорот не ќе го уништи, корегирана за поврзување на контролерот ќе биде нормално да работи. 2.PV краток спој заштита Кога соларни панели имаат краток спој или обратна врска, контролорот ќе биде надвор ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !