Tentang Kami

Urang-pabrik

Wuhan Welead S & T Co., Ltd nyaeta hiji parusahaan tanaga surya terpadu husus di R & D, ngahasilkeun jeung pamasaran Controllers muatan solar dina Wuhan Cina. Pausahaan anu CE, ROHS na IEC didaptarkeun.

Kalawan LDSOLAR brand kadaptar, item utama urang kaasup Controllers surya PWM nu geus digambarkeun ku Land Dream Series sarta pokna Dream Series, MPPT Controllers solar nu geus digambarkeun ku Tracer Dream Series na Tracer Dream N Series.

Urang bagean panalungtikan téhnologi anyar dina sistim tatasurya. Nembe kami geus nempatkeun kaluar controller PWM kalawan 32 bit CPU, sangkan Controllers pikeun digawe gancang sarta stabil. Ieu téknologi foremost diantara pabrik controller Cina.

Simkuring nuju surya, pikeun kahareup greener.

Pikeun mastikeun yén anjeun boga pangalaman nice dina ngagunakeun controller urang, urang ngadopsi nu newest baku test EN62109-1, 62109-2 sarta sistem manajemen kualitas ISO9001 keur test internal tur éksternal ngadalikeun kualitas.

produk urang teu ukur pervail di pasar tanah air handapeun kampanye kantor jualan di kami, tapi ogé mangtaun popularitas lega di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Aprika jeung Éropa.

jasa OEM na ODM nyaéta sadia, Dumasar silih percaya, urang narékahan pikeun neangan kaayaan win-win jeung anjeun. Anjeun salawasna ngabagéakeun nganjang kami di genah Anjeun.

Simkuring nuju surya, pikeun kahareup greener.


WhatsApp Online Chat !