LD2410C 10A PWM Solar controller

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    parameter patali

    Tags produk

    Land Dream Series (LD di pondok) nyaeta hiji PWM surya controller.It ekonomis tur tradisional henteu ngan bisa manjangkeun umur jasa tina batré, tapi ogé méré panangtayungan diperlukeun ngaliwatan sakabeh sistem. Simkuring sorangan tombol ganda outlook design patent.The sarta layar LCD némbongkeun Anjeun parameter kerja tina sakabeh sistem, jelas tur kaharti. runtuyan ieu lega dilarapkeun dina sistim tatasurya imah, sinyal lalulintas, sistem cahaya surya, jsb

    FITUR:

    1.Automatic ngaidentipikasi tegangan sistem, sagemblengna cocog sareng 12V / 24V

    2.LCD mintonkeun sarta operasi tombol ganda tina panganteur lalaki-mesin.

    3.3 Tahap mode PWM ngecas: PCplus, naekeun, ngambang.

    modeu 4.Load kontrol: modeu sénsor, modeu Time, Discharging mode kawates kapasitas.

    5.Operation fungsi log: rekening ngecas na discharging ampere sajam tina sistem poé gawé, kali tina HVD, kali tina LVD sarta kali tina leuwih panyalindungan ayeuna.

    6.Accurate santunan hawa, éta otomatis bisa nampung tegangan ngecas nurutkeun kana suhu lingkungan, optimizing pikeun hirup batré panjang.

    Protections éléktronik:

    1.PV ngabalikeun panyalindungan polaritasna

    2.PV panyalindungan circuit pondok

    perlindungan 3.Thunder

    4.Battery overcharge panyalindungan

    5.Battery leuwih panyalindungan ngurangan

    6.Battery ngabalikeun panyalindungan polaritasna

    perlindungan 7.Load overload

    8.Load panyalindungan circuit pondok


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • mode

    LD2410C

    sistim tegangan

    12V / 24V

    Max. Input tegangan panel surya

    55V

    Timer konsumsi

    ≤12mA

    Max. muatan ayeuna

    10A

    Max. ngurangan ayeuna

    10A

    LVD

    12Vsystem11.0V ADJ 11,0 ... .12V × 2 24V

    LVR

    12Vsystem12.6V ADJ 12,6 ... .13V × 2 24V

    ngambang tegangan

    12Vsystem13.8V ADJ 13,0 ... .14V × 2 24V

    naekeun ngecas

    12Vsystem14.4V × 2 24V Batre tegangan kirang

    ti 12Vstart dorongan ngecas 2 jam

    Batré Leuwih tegangan Protection

    16.5V

    Protection Connection ngabalikkeun

    nuhun

    Beban Leuwih Protection ayeuna

    Sumuhun, unggal dua menit ngabalikan sakali

    muatan Tipe

    PWM

    hawa Compensation

    Sistim 12V gelar -24mV / Celsius × 2 24V

    Suhu bisa dipake

    gelar -20Celsius - + 50Celsius gelar

    Skala terminal

    28-10AWG

    kelas waterproof

    IP32

    ukuran

    168 × 92 × 41.5mm

    Beurat bersih

    320g

    paket

    40pcs / ctn

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !