TD2207 20A MPPT controller Solar

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    parameter patali

    Tags produk

    Tracer Dream Series (TD di pondok) adopts MPPT technology.It urang ogé lumpat ku 32 bit CPU Kukituna stabilitas jeung speed bisa guaranteed.Based dina téhnologi panyaarah sinkron, efisiensi mindahkeun sirkuit bisa ngaronjat nepi ka 98% sarta Pmax nyukcruk akurasi nepi ka 99,5%. Jadi MPPT urang tiasa ngalacak Pmax akurat dina waktu shortest, sanajan cahya panonpoé robah gancang. Ieu sampurna tiasa ngadamel cuaca ekstrim atawa cahya panonpoé lemah.

    FITUR:

    1,32 bit CPU digabungkeun jeung téhnologi MPPT canggih, saum sareng stabil lagu Maximum Power Point, nyukcruk akurasi 99,5%.

    2.Adopt sinkron panyaarah Téhnologi, nyata ngaronjatkeun efisiensi mindahkeun sirkuit, maksimum 98%.

    idéntifikasi 3.Accurate sarta nyukcruk fungsi kakuatan titik multi puncak.

    4.PV Asép Sunandar Sunarya kawates pungsi Input kakuatan, pikeun mastikeun yén controller teu overload operasi dina kaayaan naon.

    5.12V / 24V DC otomatis nangtukeun tegangan sistem.

    6.Sealed, gél, banjir prosedur Pilihan batré.

    7.Load kontrol mode: modeu sénsor, modeu Time

    8.Operation fungsi log: rekening ngecas na discharging ampere sajam tina sistem poé gawé, kali tina HVD, kali tina LVD sarta kali tina leuwih panyalindungan ayeuna.

    9.Accurate santunan hawa, éta otomatis bisa nampung tegangan ngecas nurutkeun kana suhu lingkungan, optimizing pikeun hirup batré panjang.

    10.Patented badag-diaméterna kalawan 25mm2, konektor beureum sarta hideung ngabedakeun kutub positif jeung negatif Ngahindarkeun operasi salah.

    Protections éléktronik:

    1.PV ngabalikeun panyalindungan polaritasna

    2.PV leuwih panyalindungan tegangan

    3.PV panyalindungan ayeuna kawates

    4.PV panyalindungan circuit pondok

    perlindungan 5.Thunder

    6.Battery overcharge panyalindungan

    7.Battery leuwih panyalindungan ngurangan

    8.Battery ngabalikeun panyalindungan polaritasna

    perlindungan 9.Load overload

    10.Load panyalindungan circuit pondok

    Protection Suhu 11.Over


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • mode

    TD2207

    sistim tegangan

    12V / 24V

    PV Max tegangan Input

    75V

    PV Max Power Input

    12V 260W; 24V 520W

    Timer konsumsi

    ≤25mA

    Max Ngecas ayeuna

    20A

    Max Discharging ayeuna

    20A

    LVD

    11.0V ADJ 9V ... .12V; × 2 / 24V

    LVR

    12.6V ADJ 11V ... .13.5V; × 2 / 24V

    ngambang tegangan

    13.8V ADJ 13V ... .15V; × 2 / 24V;

    dorongan tegangan

    14.4V; × 2 / 24battery tegangan

    kirang ti 12.6v 2hours balikan deui dorongan

    Batré Leuwih tegangan Protection

    16.5V; × 2 / 24V

    Protection Connection ngabalikkeun

    nuhun

    Beban Leuwih Protection Ayeuna

    Sumuhun, unggal 30s otomatis ngabalikan deui

    Controller Leuwih Protection Suhu

    nuhun

    ngecas Tipe

    MPPT

    hawa Compensation

    -24mV / ℃ pikeun 12Vsystem; × 2 / 24V; × 4 / 48V

    Suhu bisa dipake

    -20 ℃ - + 55 ℃

    skala terminal

    10mm2

    kelas waterproof

    IP32

    ukuran

    195 × 123 × 46mm

    beurat anyar

    0.73KG

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !